Circuit 2019 UCRAINA și BELARUS
- Circuit in: Europa
- Durata: 11 zile
- Transport: cu avionul
- Cazare: hotel 4*
Pret: 1290 € / persoană
Traseu:
Odesa – Kiev – Cernobîl – Kremenets – Poceaiiv – Liov – Minsk – Mir – Nesvizh – Brest – Parcul Belovezhskaya Pushcha – Hrodna
Tarife:
Perioada: 23.09 – 03.10.2019
TARIF: 1290 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 285 EURO
(tarif valabil pentru un grup de minim 25 turişti; pt. 20 – 24 turişti, tariful se va majora cu 80 euro/pers.)
Detalii:
Perle ascunse ale Europei
UCRAINA și BELARUS
Odesa – Kiev – Cernobîl – Kremenets – Poceaiiv – Liov – Minsk – Mir – Nesvizh – Brest – Parcul Belovezhskaya Pushcha – Hrodna
Vă invităm să descoperiți alături de noi, două perle ascunse ale Euopei: Ucraina şi Belarus. Diversă și în mare măsură nedescoperită, Ucraina este una dintre ultimele frontiere ale unei călătorii autentice din Europa, o națiune bogată în tradiție, plină de culoare, oameni cu inimă caldă și experiențe extraordinare. Belarusul este o un colț al Europei, de care puțini au auzit și chiar mai puțini au vizitat-o, căci a rămas departe de lumina reflectoarelor turismului internațional, secretele sale rămânând ascunse în orașele sale prea rar vizitate care încearcă încet, încet să-și dezvăluie farmecele subtile, lumii exterioare. Vom explora ce este mai frumos din această ţară, începând cu somnoroasa capitală Minsk, cu bisericile sale fine și impresionanta arhitectură sovietică până la cetățile din Brest și Mir.
Perioada: 23.09 – 03.10.2019
Ziua 1 / 23.09.2019: Bucureşti – Istanbul – Odesa
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 08:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Turkish Airlines). Plecare spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1044 (10:00 / 11:25) de unde se va pleca spre Odesa, cu compania Turkish Airlines, zbor TK 467 (19:10 / 20:40). Sosire în Odesa, al treilea cel mai mare oraș din Ucraina situat în sudul țării, centrul administrativ al regiunii cu același nume, cel mai mare port maritim și comercial din Ucraina. Transfer pentru cină şi cazare în Odesa.
Ziua 2 / 24.09.2019: Odesa
Mic dejun. Împreună cu ghidul local vom face un tur panoramic şi pietonal al oraşului care va include Catedrala Schimbarea la Față, închinată Sf. Apostol Nicolae, Palatul Vorontsov construit în anul 1827 pe locul unei vechi cetăţi turce de arhitectul italian Francesco Boffo pentru prinţul Mikhail Semyonovich Vorontsov, statuia Ducelui de Richelieu, guvernator al Odesei, în anul 1803, Muzeul Maritim, Muzeul Literaturii, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Artă Occidentală şi Orientală, Teatrul de Operă şi Balet, o adevărată bijuterie arhitecturală, Primăria cu statuia lui Puşkin stând cu spatele la clădire, Teatrul de Revistă, Teatrul Rus de Dramă și Gara Centrală Feroviară. Ne vom plimba pe celebra Strada Derybasivska, o stradă pietonală aflată în centrul oraşului Odesa, înconjurată de unele dintre cele mai frumoase obiective turistice dar şi de magazine, baruri, cafenele sau restaurante. Cină și cazare în Odesa.
Ziua 3 / 25.09.2019: Odesa – Kiev
Mic dejun la pachet. Transfer la aeroportul din Odesa pentru zborul companiei Ukraina Internaţional Airlines, PS 56 (07:00 / 08:00) spre Kiev, capitala Ucrainei, situată pe malul pitoresc al râului Dnieper. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic şi pietonal al capitalei ucrainiene, locul în care civilizația slavă s-a născut și despre care Balzac îl numea Roma Nordului, orașul etern. Monumentele spectaculoase, bisericile și catedralele ortodoxe vechi stau mărturie unei istorii milenare care de multe ori a fost necruțătore, însă Kiev a renăscut de fiecare dată devenind un important centru industrial, științific și cultural al regiunii. Este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa de Est care a reușit să țină pasul cu lumea modernă păstrându-și în același timp valorile, tradițiile și comorile arhitecturale. Construcțiile moderne, restaurantele și barurile se împletesc armonios cu clădirile vechi care dau un aer distins Kievului. Este un loc fermecător plin de muzee, teatre, grădini imense înverzite și peisaje superbe, dar și orașul în care s-au născut Milla Jovovich și Kazimir Malevitch. Pe malul vestic al râului Dnieper se află partea cea mai veche a orașului, o zonă desprinsă din basme, caracterizată de dealuri împădurite, construcții cu turnulețe aurite și cupole cu o vechime de mai bine de 1000 de ani. Vom vedea Catedrala Sfânta Sofia ridicată în anul 1037, cea mai veche construcție din oraș, considerată muzeu datorită mozaicurilor și frescelor excepționale care datează din sec. al XI-lea, Mănăstirea Kiev Pecerska, fondată în anul 1051, care aparţine Bisericii Ortodoxe fiind protejată de Patrimoniul Mondial UNESCO şi care fascinează prin ansamblul care cuprinde multe biserici, galerii subterane, peșteri, muzee, Poarta de Aur sau Zoloti Vorota, construită în anul 1017, care găzduiește astăzi un muzeu de istorie impresionant. Ne vom plimba pe bulevardul Khreshchatyk, principala arteră comercială unde artiștii amatori își expun operele spre vânzare, înțesată de magazine, restaurante și cafenele drăguțe. Cină şi cazare în Kiev.
Ziua 4 / 26.09.2019: Kiev – Cernobîl – Kiev
Mic dejun. Timp liber în Kiev pentru vizite individuale sau opţional, excursie de 1 zi în zona Cernobîl cu ghid local. Centrala Atomoelectrică de la Cernobîl, situată la aprox. 130 km nord de Kiev şi aprox. 20 km sud de frontiera cu Belarus, într-o zonă împădurită, cu o densitate scăzută a populaţiei, era compusă din patru reactoare nucleare de tip RMMK-1000, capabile de a produce 4 GW de putere electrică. Reactoarele 1 şi 2 au fost construite între anii 1970 şi 1977, în timp ce reactoarele 3 şi 4 au fost finalizate în anul 1983. Pe 26 aprilie 1986, două explozii au zguduit reactorul numărul 4 al centralei nucleare. Accidentul s-a produs în timpul unui test de siguranţă, când o procedură greşită a determinat o creştere imensă a nivelului energetic, care a dus la aprinderea învelişul de grafit al reactorului, iar produsele fisiunii radioactive au fost aruncate în atmosferă printr-o explozie violentă. După explozie, reactorul numărul 4 a fost acoperit cu o construcţie de beton (denumită sarcofag) care împiedică radiațiile să se mai scurgă. În momentul de faţă, oamenii muncesc acolo la două lucruri: să construiască un nou sarcofag mai sigur şi să dezasambleze celelalte reactoare. Veți vedea de departe reactorul numărul 4, urmând apoi să vă îndreptați spre oraşul Pripyat, în zona special amenajată pentru lucrătorii de la centrală. Dacă în Cernobîl câţiva oameni au refuzat să-şi părăsească gospodăriile şi casele, Pripyat, de la o populaţie de 50.000 de locuitori, a ajuns să fie părăsit şi păstrat exact aşa cum arăta el când a fost evacuat. Întoarcere pentru cazare în Kiev.
Ziua 5 / 27.09.2018: Kiev – Kremenets – Poceaiiv – Liov
Mic dejun. Plecare spre Kremenets unul dintre cele mai vechi orașe ale Ucrainei, situat într-o locație pitorească, printre pantele împădurite ale Munților Kremenets, bogați în siliciu (în limba ucraineană, "kremeniy"), care dau numele orașului. În Kremenets vom vizita Complexul Mănăstirii și Seminarului Iezuit, construit în stiluri baroce și rococo, ansamblul fiind alcătuit dintr-o biserică catolică și două clădiri educaționale adiacente. În sec. al XVIII-lea, Seminarul Iezuit era unul dintre cele mai importante centre educaționale din Occident, în prezent clădirea fiind ocupată de Institutul Pedagogic Kremenets. În continuare ne vom îndrepta spre Poceaiiv, oraș situat la 18 km sud-est de Kremenets, pentru a vizita ansamblul monastic Lavra Poceaev, construit pe un deal, dominând orașul și câmpiile din jur. Vom avea prilejul de a vedea Catedrala Adormirea Maicii Domnului care adăpostește o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, renumită în toată lumea slavă. Traseul zilei va continua spre Liov, cel mai mare și cel mai important oraș din vestul Ucrainei, fondat în anul 1256 de către cneazul Daniil Romanovici, care a cunoscut o dezvoltare rapidă, datorită poziției sale la încrucișarea căilor comerciale ce legau Marea Neagră cu Marea Baltică. Liov a făcut parte câteva secole din Polonia, iar în Evul Mediu era un oraş comercial important care avea legături cu Moldova şi Țara Românească. În ultimul secol, datorită istoriei tumultoase şi a graniţelor schimbătoare, oraşul fiind stăpânit de habsburgi, polonezi, germani și sovietici, a devenit cel mai pro-european oraş al Ucrainei după anul 1990. Împreună cu ghidul local vom face un tur pietonal al oraşului, prilej cu care vom vizita centrul istoric, listat în Patrimoniul Mondial UNESCO datorită frumoaselor clădiri istorice, cele mai multe dintre ele fiind construite între secolele XV – XVII-lea, Piața Rynok, considerată unul dintre cele mai frumoase locuri din Ucraina, unde vom admira clădirile construite în stil renascentist, baroc, gotic, rococo și chiar modernist, Catedrala Romană, Catedrala San Giorgio, construită în stil baroc-rococo și Clădirea Operei, una dintre clădirile Imperiului Austro-Ungar de la sfârșitul sec. al XIX-lea, astăzi comparabilă cu alte opere faimoase din Europa Centrală, cum ar fi cele din Budapesta, Viena sau Praga. Cină şi cazare în Liov.
Ziua 6 / 28.09.2019: Liov – Minsk
Mic dejun. Până la ora transferului spre aeroportul din Liov pentru plecarea spre Minsk, veţi avea timp liber pentru activități individuale și cumpărături. Vom pleca către capitala Belarusului, cu compania Belavia, zbor B2 828 (15:20 / 16:35). Transfer pentru cină şi cazare în Minsk.
Ziua 7 / 29.09.2019: Minsk – Mir – Nesvizh – Brest
Mic dejun. Plecare spre Mir, pentru a vizita castelul cu acelaşi nume, unul dintre cele mai importante şi remarcante obiective turistice din Belarus. Castelul care datează din sec. al XVI-lea, este primul monument cultural al Belarusului, listat în Patrimoniul Mondial UNESCO. Construcţia care îmbină arhitectura gotică cu cea barocă şi renascentistă a suferit stricăciuni multiple în timpul războaielor napoleoniene, dar a fost restaurată şi redeschisă publicului după anul 2010. Ne vom îndrepta apoi spre Nesvizh, una dintre puţinele aşezări istorice care a supravieţuit numeroaselor raiduri de-a lungul războaielor prin care a trecut. Vom vedea ceea ce este considerat de către localnici cel mai frumos castel din Belarus, Castelul Nesvizh care a început să fie construit în anul 1584 şi care a servit ca reşedinţă familiei Radzivil din sec. al XVI-lea şi până în anul 1939 când au fost izgoniţi de Armata Roşie. Castelul care a servit ca sanatoriu în perioada sovietică, a fost restaurat şi redeschis publicului începând din anul 2012, devenind parte din Patrimoniului Mondial UNESCO. În continuarea zilei vom pleca spre Brest, oraş situat în sud-vestul ţării, la graniţa cu Polonia, unde vom vedea cetatea construită la începutul anilor 1830 care se întinde pe o suprafaţă de aprox. 4 km². Pentru belaruşi, cetatea este considerată a fi un templu, monument ce aminteşte de eroismul de care au dat dovadă cei care au luptat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Cetatea nu a fost reconstruită după război tocmai pentru a reaminti de acele momente. Ne vom plimba pe strada pietonală Sovetskaya, vom vedea monumentul Mileniului, iar pe strada Gogol vom admira lampadarele din fier forjat, inspirate din operele scriitorului. Vom vizita în continuare gara din Brest, una dintre cele mai frumoase din ţară, un adevărat muzeu de marmură construită la ordinele țarului Alexandru al III-lea și Biserica Sf. Nicolae făcătorul de minuni, unde se comemorează marinarii care şi-au dat viaţa în luptele din Oceanul Pacific, principala biserică catolică dedicată Sfintei Cruci. Cină și cazare în Brest.
Ziua 8 / 30.09.2019: Brest – Parcul Național Belovezhskaya Pushcha – Hrodna
Mic dejun. În prima parte a zilei vom pleca spre Parcul Naţional Belovezhskaya Pushcha, cel mai mare parc național din Belarus, cu o istorie mai veche de 10 secole. Vârsta medie a copacilor din acest parc național este de aprox. 80 de ani, în unele zone aceștia având o vechime chiar de 250-350 de ani, atingând în diametru aprox. 150 cm. În anul 1992, organizația UNESCO a adăugat Pădurea Bialowieza (Belovezhskaya Pushcha) pe lista Patrimoniului Mondial Natural. În acest paradis vom vedea regatul lui Moş Gerilă care include casa acestuia cu o cameră frumoasă a tronului, casa de lucru a Mamei Iarnă, camera cu scrisori, cadouri și desene ale copiilor, aleea semnelor calendarului estic, moara magică, care transformă toate faptele rele în nisip și praf și bradul Anului Nou, care are o înălțime de 40,5 m. În continuarea zilei vom pleca spre Hrodna sau Grodno, oraş situat pe Râul Neman, în partea de nord-vest a ţării, al cărui nume provine de la cuvântul “gorod” care înseamnă oraş. Prima menţionare a oraşului datează din anul 1128, iar în prezent are una dintre cele mai mari comunităţi romano-catolice din Belarus. Vom face un scurt tur panoramic al oraşului care va include Biserica Kalozha a Sfinţilor Boris şi Gleb, ridicată înainte de anul 1183 în stil architectonic vechi și Turnul TV Grodno, construit în anul 1984 cu o înălţime de 254 m. Cină și cazare în Hrodna.
Ziua 9 / 01.10.2019: Hrodna – Minsk
Mic dejun. Plecare spre Minsk, unde însoţiţi de ghidul local vom face un tur panoramic și pietonal al frumoasei metropole situată pe malurile a două râuri, Svislac și Niamiha. Disputat de-a lungul secolelor între Marele Ducat al Lituaniei şi puterile militare de la Moscova ori Kiev, Minskul a fost complet distrus în timpul ocupaţiei din cel de-Al Doilea Război Mondial și a fost reconstruit începând cu anul 1950, după bunul plac al lui Stalin. Vom vedea că în prezent, Minskul este un oraș cu un farmec aparte, un amestec de nou și de vechi, cu străzi mari și late, marcat de statui și monumente străjuite de clădiri masive și cu obiective turistice interesante. Vom ajunge în centrul istoric cunoscut ca Orașul de Sus, unde a fost construită clădirea primăriei în anul 1499, vom vedea Catedrala Catolică și Catedrala Sfântului Duh. Ne vom îndrepta apoi spre suburbia Sfintei Treimi, o parte pitorească a orașului vechi din Minsk situată pe malul râului Svisloch, ale cărei străduțe cu case care au acoperișuri de țiglă, au devenit un simbol al orașului. Cină și cazare în Minsk.
Ziua 10 / 02.10.2019: Minsk – Istanbul
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale și cumpărături până la ora transferului spre aeroportul din Minsk pentru plecarea spre Istanbul cu compania Turkish Airlines, zbor TK 284 (16:20 / 18:55).
Ziua 11 / 03.10.2019: Istanbul – Bucureşti
Plecare spre Bucureşti cu compania Turkish Airlines, zbor TK 1041 (00:50 / 02:00).
TARIF: 1290 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 285 EURO
(tarif valabil pentru un grup de minim 25 turişti; pt. 20 – 24 turişti, tariful se va majora cu 80 euro/pers.)
TARIFUL INCLUDE:
- transport intercontinental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Istanbul – Odesa; Minsk – Istanbul – Bucureşti cu compania Turkish Airlines
- transport continental cu avionul pe ruta: Odesa – Kiev cu compania Ucraina International Airlines
- transport continental cu avionul pe ruta: Kiev – Minsk cu compania Belavia
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 5 nopţi de cazare în Ukraina în hoteluri de 4* şi 3*
- 4 nopţi de cazare în Belarus în hoteluri de 4* şi 3*
- 9 mic dejunuri și 9 cine
- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program
- tururi panoramice și pietonale în Odesa, Kiev, Liov, Minsk
- taxele de intrare la următoarele obiective: Catedrala Sfânta Sofia și Mănăstirea Kiev Pecerska din Kiev, Lavra Poceaev, Castelul Mir, Palatul Neswizh, Cetatea din Brest, Parcul Național Belovezhskaya Pushcha
- ghizi locali în Odesa, Kiev, Liov şi Minsk
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare medicală și storno inclusă
TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale și interne: aprox. 290 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oraş (unde se percep) se achită individual la recepţia hotelurilor
- intrările la obiectivele turistice menționate în program
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacşişuri: 40 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- excursiile opţionale se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local
ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei
CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 %, se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti
OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afară obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- asigurarea STORNO de călătorie, oferită BONUS de către agenția DAL TRAVEL, poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate; valoarea storno maximă asigurată este de 8.500 lei/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecţie financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism
DAL TRAVEL:
- Adresa: STR. GEORGE ENESCU NR. 33, SECTOR 1, bucuresti
- Telefon: 0213197062
Trimite o cerere de rezervare pe email:
Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.