Restaurantul cel mai cunoscut din zona este Pensiunea Mama Poulard - L`Auberge de la Mere Poulard -, care a fost deschisa in anul 1888 de catre celebra bucatareasa Anette Poulard, in centrul cetatii medievale de la Muntele Saint Michel .
Deschisa tot timpul anului, pensiunea este pe langa un loc de cazare si un restaurant minunat si, de asemenea, are un bar cu o minunata priveliste panoramica. De asemenea, aici exista si o scoala de bucatarie. Puteti incerca specialitatile locale : omleta traditionala, mielul de pajiste sarata , homarul breton, pestii si crustaceele golfului.
De asemena puteti verifica tarifele de cazare si va puteti rezerva online pe site-ul www.mere-poulard.com . Tot pe site-ul lor puteti vizualiza un filmulet care arata modul de pregatire al omletei lor traditonale si care , daca sunteti gurmand, va va convinge sa faceti o oprire la Mere Poulard. Reteta secreta a omletei nu a fost dezvaluita . Procedura este relativ simpla, dar greu de reprodus: ouale se bat bine cu smantana mult timp in vase de cupru, intr-un anumit ritm, dupa care se prajesc in tigai de cupru, in unt topit , direct pe foc. Rezultatul este o omleta extrem de pufoasa .
Cei de aici au si un boutique de unde puteti sa va cumparati celebrii biscuiti Mere Poulard sau alte produse de patiserie, dulceturi, ciocolata si multe alte produse de casa. Pentru pofticiosi : www.biscuiterie-mere-poulard.fr
Mii de oferte de vacanță publicate de agențiile de turism partenere:
Povestiri și poze din cele mai vizitate destinatii din lume:
Nu sunteți logat