am fost si eu aicea...intr-adevar se mananca bine, servire excelenta, preturi medii spre mari
Desi ca imagine unora li s-ar putea parea un kitsch, prin amestecul de animale moarte de pe pereti, coceni, scaune din buturugi imbracate in blana de oaie, mie imi place aspectul restaurantului, poate deoarece fiind bucurestean din tata-n fiu ma fascineaza aspectele "rustice". In ce priveste meniul: destul de saracacios, dar bun. Se axeaza mai mult pe preparate vanatoresti. Aici am mancat cea mai buna fasole cu ciolan. La 45 Lei, ce-i drept mult (la Coliba Haiducilor este 15). Totodata, am baut cea mai buna tuica fiarta (parca 10 lei 100 g). Ca aspecte negative: nu va recomand pastravul. Sotia mea a tot comandat, pana cand a nimerit unul vechi. Toxi-infectie alimentara, febra 39, voma, salvare, perfuzii. Lautarii sunt un aspect negativ major. Daca si-ar vedea de treaba si ar canta la locul lor ar fi OK. Insa ideea de a veni ca cersetorii la fiecare masa sa cante insistent doar le-oi da ceva imi repugna. Inainte aveau o solista care venea la masa si canta. Asta noua vine pur si simplu in capul tau. Daca stai mai spre culoar, e calare. Noroc ca "se produc" doar seara, insa seara mi se pare mai frumos la Sura dacilor.
Mii de oferte de vacanță publicate de agențiile de turism partenere:
Povestiri și poze din cele mai vizitate destinatii din lume:
Nu sunteți logat