Balchik

REVELION 2012 Balcic, Hotel SPA Regina Maria 4*

Rezervare/contact

Ofertă publicată de Zepelin Tour (0724501727)

Perioada Pret/sejur Durata Masa Specificatii
29.12-02.01.2012 165 Euro 4 nopti mic dejun inclus Tariful include si Cina Festiva de Revelion

Copil 2-14 ani: 20 EURO/ sejur

Detalii:

Oferta valabila in perioada 29.12 - 02.01.2012

Localizare:
Hotelul Regina Maria SPA 4* este situat in Balcic, foarte aproape de plaja, langa gradina botanica.

Cazare:
Hotelul Regina Maria SPA 4* dispune de 17 camere duble cu pat matrimonial, 9 camere duble twin, 3 studiouri, 2 apartamente cu 2 dormitoare, 3 apartamente cu 1 dormitor, 1 penthouse si 1 camera pentru persoane cu dizabilitati.

Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu grup sanitar, uscator de par, aer conditionat, TV-cablu, internet, minibar, telefon, terasa.

Facilitati:
Hotelul Regina Maria SPA 4* ofera restaurant, piscina exterioara, piscina interioara, SPA cu sauna, baie de aburi, masaj, solar, aromaterpaie, sala de conferinte.

Servicii incluse

Tariful include:
3/4 nopti cazare
mic dejun
mic dejun tarziu pe dara de 01.01.2012
cina festiva pe 31.02 cu DJ si foc de artificii
piscina interioara si sauna, camera de relaxare, dus cu gheata
parcare
check in incepand cu pra 10.00 pe data de 29.12.2011
check out oricand in cursul zilei e 02.01.2012
foc de articifii

MENIUL 1 - VISUL MARII/ PESTE

Salata Visul Marii: fructe de mare, salata verde, rosii cherry, ridichi
Gustare: somon cu caviar
Gustare calda: ciuperci cu branza Emmental
Fel principal 1: File de peste cu rosii si ardei, cu cartofi sote si morcovoi cu rozmarin
Fel principal 2: Platou cu peste
Desert: tort si fructe, prajituri traditionale bulgaresti cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml de rachiu "Burgas 63", 1 sticala de vin rosu sau alb/ 375 ml/ , 2 bauturi racoritoare din gama Coca Cola (sau apa minerala), un pahar de sampanie


MENIUL 2 - FOC DE ARTIFICII/ PUI
Salata Visul Marii: fructe de mare, salata verde, rosii cherry, ridichi
Gustare rece: rulouri cu branza de capra, pesto si nuci
Gustare calda: Foie gras
Fel principal 1: Pui cu ciuperci, parmezan si sos de portocale
Fel principal 2: Platou cu branmzeturi frantuzesti
Desert: tort si fructe, prajituri traditionale bulgaresti cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml de rachiu "Burgas 63", 1 sticala de vin rosu sau alb/ 375 ml/ , 2 bauturi racoritoare din gama Coca Cola (sau apa minerala), un pahar de sampanie


MENIUL 3 - FUSION FEST/ PORC
Salata: sunca si file de pui, salata verde, rosii cherry, sos Caesar
Gustare rece: rulouri cu branza de capra, pesto si nuci
Gustare calda: Foie gras
Fel principal 1: Escalop de porc ciu orez cu struguri si inele de cartofi
Fel principal 2: Platou cu branzeturi frantuzesti
Desert: tort si fructe, prajituri traditionale bulgaresti cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml de rachiu "Burgas 63", 1 sticala de vin rosu sau alb/ 375 ml/ , 2 bauturi racoritoare din gama Coca Cola (sau apa minerala), un pahar de sampanie

MENIU PENTRU COPII
salata si legune proaspete
Pui cu cartofi prajiti
Tort de Ciocolata si fructe,. prajituri traditionale bulgaresti cu branza
Nuci si alune
Bauturi: 2 bauturi racritoare, 1 pahar de sampanie pot copii
Tarif: 20 EUR

Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism Zepelin Tour:
  • Adresa: Bd Eroilor Sanitari nr 55, et 1, Bucuresti
  • Telefon: 0724501727

Trimite o cerere de rezervare pe email:

Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.

 



Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.