REVELION 2012 HOTEL REGINA MARIA , TRANSPORT INCLUS
- Cazare: Hotel Regina Maria SPA 4*
- Tranport: cu autocarul
Plecare 30 decembrie 2011 ; retur la 3 nopti de cazare, pe 2 ianuarie 2012 !
TARIF 35 EURO/PERS/ DUS-INTORS
Pentru tariful cu transport individual, pentru sejur de 3 nopti in perioada 30 Decembrie 2011 - 2 Ianuarie 2012 se scade 35 Euro din tariful afisat
Tarife: de la 205 Euro /persoană/sejur
Perioada |
Pret/sejur |
Durata |
Masa |
Specificatii |
30.12.2011 - 2.01.2012 |
205 Euro |
3 nopti |
mic dejun inclus |
|
Tarifele sunt de persoana pe pachet in Euro si includ:
- 3=4 nopti de cazare cu mic dejun / late breakfast pe 01.01.2012/,
- Cina Festiva ( alegere din 3 meniuri prestabilite),
- sauna, baie de aburi, water cave, shock bucket, ice bowl, piscine interioara incalzita, parcare in limita locurilor disponibile,
- transport cu autocarul dus-intors( 30.12.2011 -2.01.2012)
Early check-in si late check-out gratuit.
Muzica: DJ si artificii.
Cina Festiva: 31.12.2011, ora 20.00.
Copiii 2-13.99 ani cazati in extra-bed cu 2 adulti sunt cazati gratuit si platesc meniu special pt copii.
Detalii:
MENIU 1 SEA DREAMS
SALATA: SEA DREAM
Salata vedre, salata iceberg, ridichi, rosii cherry, caracatita, calamari şi creveţi cu sos de lamaie
APERITIV RECE: Tartine cu somon si caviar
APERITIV CALD: Ciuperci proaspete umplute cu ragouffin de peste si branza Emmental
FEL PRINCIPAL: Sea Bass fille cu marmelada de rosii cu ardei picant garnisit cu cartofi şi morcovi sote cu rozmarin.
FELUL DOI: Platou de peşte
DESERT: Tort si fructe
Placinta bulgareasca cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml. Rakia "Burgas 63"
1/ sticla de vin rosu sau alb -/375 ml
2 bauturi racoritoare /apa minerala, suc, coca-cola etc.
Un pahar de sampanie
MENIU 2 SPARKLE NIGHT
SALATA: Salata, rocket, fileuri de somon la gratar, avocado, servit cu rosii uscate marinate APERITIV RECE: Dovlecel rulouri cu branza de capra, sos pesto şi nuci de pin
APERITIV CALD: Foie gras pe un pat de piersici şi sos de vişine
FEL PRINCIPAL: File de pui umplut cu buchet de ciuperci si capere, patrunjel cu risotto cu parmezan şi sos de portocale
FELUL DOI: Platou de brânză frantuzeasca
DESERT: Tort de ciocolata si fructe
Placinta bulgareasca cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml. Rakia "Burgas 63"
1/ sticla de vin rosu sau alb -/375 ml
2 bauturi racoritoare /apa minerala, suc, coca-cola etc.
Un pahar de sampanie
MENIU 3 FUSION FEST
SALATA: Salate mixte în sos Caesar cu fulgi de bacon şi fileurile de pui cu roşii cherry
APERITIV RECE: Dovlecel rulouri cu branza de capra, sos pesto şi nuci de pin
APERITIV CALD: Foie gras pe un pat de piersici şi sos de vişine
FEL PRINCIPAL: Еscalop de porc cu sos de ciuperci porcini si orez brown si basmatti cu stafide şi inele de cartofi
FELUL DOI: Platou de brânză frantuzeasca
DESERT: Tort de ciocolata si fructe
Placinta bulgareasca cu branza
Alune
Bauturi: 100 ml. Rakia "Burgas 63"
1/ sticla de vin rosu sau alb -/375 ml
2 bauturi racoritoare /apa minerala, suc, coca-cola etc.
Un pahar de sampanie
MENIU PT COPII
1. Salata sau legume proaspete
2. Bucatele de pui crocante cu cartofi prajiti
3. Tort de ciocolata si fructe
Placinta bulgareasca cu branza
Alune
Bauturi: 2 bauturi racoritoare 1 pahar de sampanie pt copii
TARIF: 25.00 Euro
Termene de plata:
• 50 % trebuie achitat in momentul rezervarii.
Restul se va achita nu mai tarziu de 25 Noiembrie 2011.
Politica de anulare:
• Pentru anulariule facute pana la data de 25 noiembrie 2011 nu se va returna suma deja achitata.
• Pentru anulariule facute dupa data de 25 noiembrie 2011 penalizarea este de 100%
Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism
SEA LINE TRAVEL:
- Adresa: CALEA MOSILOR 219,BL 25A,AP.1, Bucuresti
- Telefon: 021 211 59 87/0311074429
Trimite o cerere de rezervare pe email:
Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.