Banchet Hotel Detelina 4*, Regiunea Chaika
Tarife: de la 55 Euro /persoană/sejur
Perioada |
Pret/sejur |
Durata |
Masa |
Specificatii |
|
55 Euro |
1 nopti |
all inclusiv |
Cazare in camera dubla - All Inclusive |
|
49 Euro |
1 nopti |
all inclusiv |
Cazare in camera dubla - Demipensiune |
Tarifele sunt valabile pentru min 60 persoane
• Pentru grupuri de peste 100 persoane - 5% reducere.
• La fiecare 15 persoane – 1 are gratuitate.
Pentru oferta completa accesati link-ul: http://www.alegebulgaria.ro/alege-bulgaria/banchet-2011
Pentru rezervari:
Tel:0761604571; 0243232464;
E-mail: bulgaria@terratourism.ro
Web: http://www.alegebulgaria.ro
Detalii:
Localizare: Situat în propriul sau parc, la circa 300 m de mare si ferit de zgomotul marilor statiuni turistice, combinand frumusetea naturii cu linistea marii, Hotelul Detelina*** ofera sansa unei relaxari complete.
Camere: Hotelul oferă cazare în 101 camere duble, 18 camere triple si 7 apartamente (living si dormitor). In fiecare camera sunt doua/trei paturi separate sau un pat matrimonial, cu posibilitatea introducerii unui pat suplimentar pentru a treia/ a patra persoana. Toate camerele dispun de:Grup sanitar,TV-satelit,Aer conditionat,Minibar,Telefon,Uscator de par
Facilitati: Restaurant,Bar,Terasa,Sala de conferinte,Seif la receptie,Autobuz pana la plaja,Piscina exterioara,Loc e joaca pentru copii,Rent-a-car,Fitness,Parcare.
Exemplu de Meniu pentru Cina Festiva:
Menu № 1
1.Apa Minerala 500ml. – 1sticla sau da la automat - nelimitat;
2. Bauturi racoritoare – 2 sticle;
3. Pahar de bere / Pahar de vin;
4. Platou cu salata – Jambon umplut- role, rosii umplute cu branza cremoasa, salata verde, Snow Ball (iaurt, castraveti, usturoi, marar , nuci) / - 350 g;
5. Aperitiv cald / clatite umplute - 100 g;
6. Felul principal – ceafa de porc prajita cu ciuperci si cascaval + garniture de pilaf cu cartofi soté;
7. Platou cu sortimente de branza
8. Desert - tort "Poste De Mansan”;
Menu № 2
1.Apa Minerala 500ml. - 1sticla sau da la automat - nelimitat;
2. Bauturi racoritoare – 2 sticle;
3. Pahar de bere / Pahar de vin;
4. Salata Shopska - rosii, castraveti, ardei, ceapa, branza, masline /- 250 g;
5. Aperitiv cald – fileuri de pste pane - 100 g
6. Felul principal – specialitatea bucatarului / carne de pui + legume fierte
7. Platou cu salam+branza - 100 g
8. Desert - Tort / ciocolata, crema;
Mancarurile si bauturile nespecificate in meniu, se platesc - "a la carte menu” la restaurant.
Rezervare & Informații contact
Această ofertă a fost publicată de către Agenția de turism
TERRA TOURISM:
- Adresa: Bd.Matei Basarab, Bl MB12, Parter, SLOBOZIA , județul IALOMITA
- Telefon: 0243/232464 / 0243/232310
Trimite o cerere de rezervare pe email:
Solicitarea trimisă prin formularul de mai jos nu garantează rezervarea. Veți fi contactat de către operator pentru detalii.