Partia de ski Tarle are un grad de dificultate ridicat, lungimea de 250 m si diferenta de nivel de 150 m.
Partia de ski Papagal (face legatura intre Tarla si telescaun) are un grad de dificultate ridicat, lungimea de 300 m si diferenta de nivel de 180 m.
Partia de ski Valea Mioritei are un grad de dificultate ridicat, lungimea de 500 m si diferenta de nivel de 250 m.
Partia de ski Spietz are un grad de dificultate deosebit de ridicat, recomandat doar cunoscatorilor, lungimea de 400 m si diferenta de nivel de 250 m. Partie off-piste recomandata schiorilor avansati, accesul se face fara transport pe cablu.
Partia de ski Furnica are un grad de dificultate deosebit de ridicat, recomandat doar cunoscatorilor, lungimea de 600 m si diferenta de nivel de 350 m. Partie off-piste recomandata schiorilor avansati, accesul se face fara transport pe cablu.
Partia de ski Vanturis are un grad de dificultate deosebit de ridicat, recomandat doar cunoscatorilor, lungimea de 250 m si diferenta de nivel de 180 m. Partie off-piste recomandata schiorilor avansati, accesul se face fara transport pe cablu.
Partia de ski Drumul de Vara are un grad de dificultate mediu, lungimea de 2.350 m si diferenta de nivel de 560 m. Beneficiaza de instalatie de zapada artificiala.
Partia de ski Scandurar are un grad de dificultate mediu, lungimea de 400 m si diferenta de nivel de 180 m.
Partia de ski Valea Dorului - dreapta are un grad de dificultate mediu, lungimea de 600 m si diferenta de nivel de 210 m.
Partia de ski Valea Dorului - stanga are un grad de dificultate mediu, lungimea de 600 m si diferenta de nivel de 210 m.
Partia de ski Valea Dorului - pe firul vaii are un grad de dificultate mic, lungimea de 1.080 m si diferenta de nivel de 210 m.
Partia de ski Valea Soarelui sau Fata Dorului are un grad de dificultate mic, lungimea de 1.180 m si diferenta de nivel de 210 m.
Partia de ski Valea Soarelui - pe firul vaii are un grad de dificultate mic, lungimea de 900 m si diferenta de nivel de 210 m.
Partia de ski Laptici are un grad de dificultate mic, lungimea de 650 m si diferenta de nivel de 180 m.
Cu o lungime de 8 km si diferenta de nivel de 100 m, partia de pe Platoul Bucegi este recomandata schiorilor de schi fond.
Partia de ski Malaxa are un grad de dificultate mic, lungimea de 300 m si diferenta de nivel de 50 m.
Partia de ski Popicarie are un grad de dificultate mic., lungimea de 300 m si diferenta de nivel de 50 m.
Partia de ski Poiana Stanii are un grad de dificultate mic., lungimea de 200 m si diferenta de nivel de 25 m.
Partia de ski Valea Blaznei 1 are un grad de dificultate ridicat si lungimea de 1.200 m. Altitudinea la plecare este de 1.500 m si la sosire de 1.100 m, diferenta de nivel fiind de 400 m. Partia este deservita de teleschi.
Partia de ski Valea Blaznei 2 are un grad de dificultate mediu si lungimea de 1.500 m. Altitudinea la plecare este de 1.500 m si la sosire de 1.100 m, diferenta de nivel fiind de 400 m. Partia este deservita de teleschi.
Partia de ski Valea Mariilor are un grad de dificultate ridicat si lungimea de 1.000 m. Altitudinea la plecare este de 1.000 m si la sosire de 870 m, diferenta de nivel fiind de 230 m. Partia este deservita de teleschi si beneficiaza de iluminare nocturna.
Partia de ski Sanmartin are un grad de dificultate mediu, lungimea de 320 m si altitudinea de plecare de 787 m.
Partia de ski Alunis are un grad de dificultate mediu si lungimea de 1.100 m. Altitudinea la plecare este de 1.200 m si la sosire de 850 m, diferenta de nivel fiind de 350 m. Transportul este asigurat de telescaun.
Partia de ski Alunis Incepatori are un grad de dificultate scazut, adresandu-se incepatorilor si copiilor. Lungimea partiei este de 300 m, iar diferenta de nivel de 30 m. Altitudinea la plecare este de 890 m is la sosire de 850 m.
Partia de ski Sucevita are un grad de dificultate scazut si lungimea de 320 m. Altitudinea la plecare este de 655 m, la sosire de 615 m, iar diferenta de nivel este de 40 m. Partia Sucevita este deservita de teleschi.
Intrarea in Schitul Straja se face printr-un tunel lung de 50 m pe peretii caruia este pictat in intregime Calendarul Bisericesc si scene din Vechiul si Noul Testament.
Partia de ski Telescaun poate fi folosita in intregime doar in conditiile in care a nins abundent.
Partia de ski Lupului are un nivel de dificultate ridicat. Fiind asezate pe un versant nordic, partiile de la Straja au zapada din noiembrie pana in aprilie.
Partia de ski Canal are un nivel de dificultate ridicat si este potrivita si pentru snowboard. Detalii tehnice:
Partia de ski Platoul Constantinescu are o panta lina si placuta, ideala pentru schiorii incepatori.
Partia de ski Mutu are un nivel de dificultate mediu.
Partia de ski Sf. Gheorghe are o panta lina si placuta, ideala pentru schiorii incepatori.
Partia de ski Platoul Soarelui are o panta lina si placuta, ideala pentru schiorii incepatori.
Partia de ski Magarul are un nivel de dificultate scazut, lungimea de 550 m si diferenta de nivel de 80 m. Partia nu beneficiaza de iluminare nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi. Altitudinea partiei Magarul este 1.102 m.
Partia de ski Slalom Urias are un nivel de dificultate mediu, lungimea de 1.200 m si diferenta de nivel de 220 m. Nu beneficiaza de nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi.
Partia de ski Slalom are un nivel de dificultate mediu, lungimea de 520 m si diferenta de nivel de 180 m. Nu beneficiaza de nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi.
Partia de ski Crucea de Brazi are un nivel de dificultate mediu, lungimea de 750 m si diferenta de nivel de 160 m. Nu beneficiaza de nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi.
Partia de ski Goznuta are un nivel de dificultate mediu, lungimea de 700 m si diferenta de nivel de 180 m. Nu beneficiaza de nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi.
Partia de ski Semenic are un nivel de dificultate mediu, lungimea de 350 m si diferenta de nivel de 40 m. Nu beneficiaza de nocturna si zapada artificiala. Transportul este asigurat de teleschi.
Una dintre cele mai fumoase si salbatice peisaje, valea Vaser este asemanata cu un canion, unde alterneaza stancile prapastioase cu padurile dese, poieni minunate si izvoare.
In Muntii Aninei, Banat, intr-un cadru mirific, se afla una dintre cele mai grandioase pesteri; Pestera Comarnic.
La o altitudine de 435 metrii, pe versantul drept al Vaii Pesterii la confluenta cu Valea Meziasului (muntii Bihor), este amplasat Pestera Meziad. Mai exact, pestera este amplasata intre doua trasee turistice, ambele marcate cu triunghi albastru.
La aproximativ 40 km de orasul Campeni, in partea nord-vest a judetului Alba, pe raza comunei Garda de Sus se afla una dintre cele mai mari pesteri cu gheata, Pestera Scarisoara.
Lacul Ochiul Beiului se afla in apropierea Cascadelor Beusnitei, in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita din judetul Caras Severin si este un lac natural alimentat de un izvor subacvatic. Lacul Ochiul Beiului are o suprafata de aproximativ 284 m patrati si adancimea ajunge panba la 3,5 m.
Cetatea Poenari a fost ridicata in secolul XIII de Negru Voda, apoi a fost renovata de Vlad Tepes, ca fortareata de aparare impotriva otomanilor. Pentru a ajunge la ruinele Cetatetii Poenari trebuie sa urcati 1480 de trepte.
Mii de oferte de vacanță publicate de agențiile de turism partenere:
Povestiri și poze din cele mai vizitate destinatii din lume:
Nu sunteți logat